Janne E Design

Mit navn er Janne Egstrøm og er kreativ smykkekunstner.

Jeg er uddannet i Garvergårdens Guldsmed i Nyborg i 1988, som var kendt for salg af primært dansk design, smykker og ure, samt fremstilling af specialopgaver på eget værksted. Her havde jeg ansvar for elevuddannelsen og dekoration af forretningen.

Mine interesser omkring det kreative og selve håndværket udviklede sig endnu mere, da jeg tog kurser i alt fra lodning af alle metaller, samt fatninger af stene, sølv- og guldbearbejdning, metalfoldning og “art clay silver”.

I 1993 fik jeg ansvaret for butikken, og i 1998 overtog jeg Garvergårdens Guldsmed.

Jeg åbnede Janne E Design i juni 2009, som er en værkstedsbutik med speciale i ændring af gamle til nye smykker.

“De Gyldne Gemakker”  åbnede den 5. juni 2014, hvor konceptet fortsætter, men nu med et tvist af antikke møbler, samt smukke ting og sager.

Desuden har jeg uddannet mig i og beskæftiget mig med:

  • Dekorering
  • Stenslibning
  • Porcelænsbearbejdning
  • Art Clay Silver
  • Glas og emaljesmykker
  • Speciale i smykkedesign
  • Studeret krystalhealing og stenes energier